top of page

Nosečniško fotografiranje

Namen fotografiranja je ujeti najlepše trenutke nosečnosti – vaše čudovito žensko telo ter nežne trenutke med vami in vašimi bližnjimi.

Kdaj in kje?

Fotografiranje poteka v studiu ali naravi, in se običajno izvaja  med 26. in 35. tednom nosečnosti.

Kako poteka fotografiranje?

Fotografiranje običajno traja približno eno uro. Osredotočeni smo na portrete bodoče mamice, vendar z veseljem vabimo tudi partnerja in sorojence, da se pridružijo in skupaj ustvarimo nepozabne družinske fotografije.

 

Izkušnja fotografiranja je lahko čudovita, če se nosečnica počuti udobno in varno pred kamero. Moja največja želja je, da fotografiranje poteka v sproščenem in prijetnem okolju, kjer se vsi udeleženci počutijo udobno in lahko uživajo v čudovitem doživetju fotografiranja.

Kako se pripraviti in obleči?

V studiu so na voljo oblačila, ki jih ob prihodu pomerimo in izberemo željeno kombinacijo, ter jo uskladimo z ostalimi družinskimi člani. Na fotografiranje prinesite le svoje spodnje perilo v nežnih tonih in če želite tudi kakšen kos oblačila po vaši izbiri.

Primerna barvna lestvica oblačil za fotografiranje je na nežni strani – bela, bež, kožna barva, rjava, črna.

 

Zelo primerna so svetla in nevtralna oblačila ter pletenine, ki jih lahko kombiniramo z jeans-om ali kakšnim drugim spodnjim kosom oblačila.

Kaj dobim?

V roku 14 dni prejmete 20 obdelanih fotografij v visoki resoluciji.

CENA PAKETA
180€

Nosečniško fotografiranje v studiu Melandi
bottom of page