top of page
EMA-13.webp

Fotografiranje cake smash

Cake smash fotografiranje je zabaven in edinstven način, kako proslaviti prvo obletnico vašega dojenčka!

Kdaj in kje?

Fotografiranje poteka v studiu in se običajno izvaja okoli prvega rojstnega dne. Seveda pa se fotografiranje lahko izvaja tudi za kakšen drugi rojstni dan.

Kako poteka fotografiranje?

Fotografiranje običajno traja približno eno uro. Osredotočeni smo na portrete malčka, vendar z veseljem vabimo tudi starše in sorojence, da se pridružijo in skupaj ustvarimo nepozabne družinske fotografije.

 

Cake smash fotografiranje se začne s posnetkom nekaj individualnih portretov dojenčka in družinskih fotografij. Nato dojenčku predstavimo tortico, ki je zanj zelo zanimiva in privlačna. Medtem ko raziskuje in okuša tortico, mi poskušamo ujeti navihane poglede, navdušeno okušanje, popackane rokice...

 

Naš cilj je, da dojenček uživa v zabavi in ​​se pri tem sprosti. Uporabljamo različne trike, da pritegnemo njegovo pozornost in ujamemo njegove naravne  in iskrene izraze.

 

Po zabavnem cake smash fotografiranju, se končni del fotografiranja odvije v majhni, stilski banjici, kjer dojenčka okopamo in poskušamo ujeti njegovo navdušeno čofotanje.

Kako se pripraviti in obleči?

Zelo primerno je, da pride otrok v studio naspan. Na ta način bo najverjetneje dobre volje in se bo lahko sprostil pred kamero. 

 

Vsa oblačila za dojenčka, tortica ter pripomočki so na voljo v studiu.

 

Ostali člani družine, naj na fotografiranje pridejo oblečeni v svetla in nevtralna oblačila po vaši izbiri.

Primerna barvna lestvica oblačil za fotografiranje je na nežni strani – bela, bež, kožna barva, rjava, črna.

Kaj dobim?

V roku 14 dni boste prejeli 20 obdelanih fotografij v visoki resoluciji.

CENA PAKETA
200€

bottom of page